Nieuwe vloeren

Sinds het begin van dit jaar hebben we in samenwerking met onze vaste leveranciers een eigen kleurlijn ontwikkeld. Het zijn uiteindelijk acht authentieke kleuren geworden met allen een natuurlijke uitstraling die u nergens anders kunt vinden. Om deze kleuren te realiseren, zijn wel 5 tot 7 behandelingen nodig. Iedere plank uit deze unieke collectie zal ook een stempel met de naam EVParket op de onderzijde krijgen.

In onze showroom kunnen we u meer dan 50 verschillende soorten laminaat tonen, waarbij we door middel van de juiste ondervloer, prima geluid kunnen reduceren of de isolatiewaarde kunnen verhogen.

Wij hebben meer dan 30 soorten PVC-vloeren in ons assortiment in diverse tinten en designs welke vakkundig gelegd worden. Het belangrijkste aspect bij een pvc-vloer is het egaliseren van de ondervloer. Ook daar hebben wij ruim ervaring in.

We bieden u een ruim pakket van tapis-vloeren in vele houtsoorten, breedtes en patronen. Tevens kunnen sommige tapis-vloeren verouderd gelegd worden. Voor alle mogelijkheden nodigen we u uit in onze showroom.

Onze nieuwe vloeren hebben oneindig veel mogelijkheden qua bewerking en afmeting. U kunt kiezen uit geborsteld, verouderd, geschaafd of geschuurd. Dit kan bij onze tapis-vloeren, multi-planken en bourgogne-vloeren. In combinatie met diverse soorten behandelingen zoals kleurolie, reactiebeits, hardwax of lak (of een combinatie van deze producten) zijn de mogelijkheden ongekend.

Wij zijn officieel dealer van het complete assortiment “Hollandsche Vloeren” en tevens kunnen wij een groot deel van de collectie “Bauwerk” aanbieden.